Апартаменти до центъра

Апартаменти до центъра

Апартаменти до центъра

Апартаментите са разположени на много добра локация в стария град на Поморие, в близост до хотел Токалиев. Те са само на 50 метра от плажа и Община Поморие, което прави местоположението им изключително удобно за гости, които търсят близост до морето и центъра на града.

В кухнята/хола на апартаментите ще намерите пералня, хладилник, маса за хранене, посуда, разтегателен диван, телевизор и Wi-Fi. Това ви осигурява всичко необходимо за приготвяне на храна, хранене и развлечения по време на престоя ви.

Апартаментите № 1 и № 2 включват едно двойно и две единични легла, разтегателен диван, двукрилен гардероб, кухненски бокс с пералня, смарт телевизор, Wi-Fi и партерна тераса. Подходящи са за две приятелски семейства, тъй като са разположени един до друг.

Апартамент № 3 е подходящ за настаняване на 4 души, например 2 възрастни и 2 деца. Включва спалня с нощни шкафчета и гардероб, хол с трапезария и оборудвана кухня, разтегателен диван, баня и тоалетна. В апартамента има климатик, Smart телевизор и безплатен Wi-Fi за ваше удобство и развлечение. Осигурени са също пералня и хладилник, които ви позволяват да се грижите за вашите лични нужди по време на престоя ви.

Апартаментът разполага с тераса, където можете да се насладите на откритото пространство и свежия въздух.

Така апартаментите предлагат комфорт, удобство и близост до основните забележителности на града, което ги прави привлекателен избор за престой в Поморие.